Kundomdömen

Här är några omdömen från tidigare kunder

Tagna från Bra Byggare.

 

Målning av vardagsrum   

Kundens omdöme 5 av 5
Målning alla ytor i vardagsrum till vår fulla belåtenhet. Smidig procedur allifrån förfrågan till slutförande. Kan varmt rekommendera företaget.

 

Fasadvilla av enplansvilla i Älvsjö   

Kundens omdöme 5 av 5
Örnsbergs Måleri gjorde ett kanonjobb! Mycket professionella och trevliga, arbetade effektivt och med hög kvalitet! Allt blev som vi önskade, inkl ändringar i sista minuten, och när de fick lite problem med genomblödning på träpanelen kontaktade de färgleverantören för att diskutera lösningar – seriöst! Jag rekommenderar dem alla dagar i veckan!

 

Målning och spackling   

Kundens omdöme 5/5
Örnsbergs måleri var ytterst seriös och tog sig god tid att gå igenom arbetet, förhöra sig precis om vad man ville ha då det gäller finish, yta, färgval, etc. Arbetet utfördes på utsatt tid, till utsatt kostnad med lovat resultat. Arbetsplatsen städades upp, och fakturan skickas efter arbetets slutförande. Ett lysande exempel på en god, trevlig och ytterst kompetent hantverkare!

 

Tapetsera och måla   

Kundens omdöme 5/5
Örnsbergs Måleri fick uppdraget att tapetsera vardagsrum och sovrum samt måla hall och kök. Avtalet som skrevs var Hantverkarformuläret 09. Varje extra arbete krävde ett skriftligt godkännande från mig, vilket fungerade utmärkt. Tomas och hans kollega utförde ett bra arbete, de var noggranna och höll en bra takt. Jag är därför väldigt nöjd med slutresultatet. Under arbetets gång höll vi kontinuerlig, nära kontakt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Örnsbergs Måleri Stockholm